Bryllups menu
– et eksempel til inspiration
Forret: Tallerken
Stegt rødtunge på crouton med nye sommerspidskål og bælget ærter vendt i persille og skalotteløg, luftig hollandaise med persillestøv. Hertil vores hjemmebagte surdejsbrød og Ryå smø
Hovedret: Tallerken
Amerikansk oksecuvette, selleri pure, brændte løg vendt i trøffelolie, syltede nye squash, pom anna med timian samt rødvinssauce
Tillæg i menuprisen hvis i ønsker oksemørbrad: 30,-kr
Hovedret serveres på fad anden gang
Dessert: Buffet
Hvid chokolade panna cotta med bær
Hjemmelavet flødeboller med passion og tørret hindbær
Mørk chokolade brownie med hvid chokoladecreme og karamel.
350,-kr
Kokke time: 300,-kr i timen
Afhængig af endeligt antal skal vi være 2-3 mand.
Børnemenu: samme menu U/12 år halv pris – U/3 år gratis.
Reception: forskellige trekant sandwich, samt saltede snacks 50,-kr
Natmad: Pølsebord med Italienske og spanske pølser, aioli, pesto, mandler, samt hjemmebagt brød 65,-kr