Eksklusive menuer fra kendte eksklusive køkkener og kokke.

Nibe Bryghus kan i samarbejde  med  bl.a. MAD MED MEST levere eksklusive menuer til din fest i vores lokaler. Se  forslag, få inspiration –  eller drøft dine særlige ønsker med kokken. NB.  Minimumbestilling 20 kuverter.  Nedenfor har vi til inspiration  listet en række af kokkens forsalg til menuer,  men  tag en snak med  om menuen.

Bryggens Buffet Menu

 

Vælg Mellem 2 forretter, 2 hovedret og 1 dessert 275.-

325 kr. pr. kuvert inklusiv kok

 

Forret 1

Hjemmerøget laks med citronconfit, agurk, sprødt samt spæde urter

 

Forret 2

Vitello Tonnato med capers, tunsauce, olivenolie, persille samt citron

Forret 3

Tempereret torsk med aske, rygeoste creme, spædesalater, rugbrøds crumble og agurk

 

Hovedret 1

Rosa stegt oksecuvette med “brændte” gulerødder, pebersauce, årstidens kartofler og salat

Hovedret 2

Farseret ung hane med sauce supreme, variation af svampe og kål samt årstidens kartofler

Hovedret 3

Økologisk langtidstilberedt grisenakke med stegt selleri, vesterhavsost, rodfrugt chips, sauce a la creme og årstidens kartoffel

Dessert 1

Støbt hvidchokolade panna cotta med havtorn, friske bær og marengs

Dessert 2

Mørk chokoladecreme med sprød karamel, krystalliseret chokolade og rom syltede blommer

Dessert 3

Årstidens trifli

Sharing food Menu 12 retter 325 kr. –  375 kr. inklusiv kok pr kuvert.

  1. Laks fra egen rygovn med cironconfit, agurk og dild
  2. Carpaccio med pesto og parmesan
  3. Andebryst marineret i tereyaki, sesam og spæde urter
  4. Hønsesalat med syltede agurk, bacon og ristede svampe
  5. Charcuteri af spanske og italienske pølser
  6. Flæskesvær med spicy tomat
  7. Kartoffel Confereret i andefedt og timian
  8. Grillet hjertesalat med urte emulition, vesterhavsost og knas
  9. Rosastegt okse med brændte gulerødder og grillede tomater
  10. Maineret Yakitori spyd med kimchi
  11. Udvalg af ost med knækbrød og sødt
  12. Støbt hvid chokolade panna cotta med bær og marengs

Sharing food Menu 9 retter 275 kr.  – 325 kr. inklusiv kok pr. kuvert.

  1. Laks fra egen rygovn med cironconfit, agurk og dild
  2. Carpaccio med pesto og parmesan
  3. Andebryst marineret i tereyaki, sesam og spæde urter
  4. Hønsesalat med syltede agurk, bacon og ristede svampe
  5. Charcuteri af spanske og italienske pølser
  6. Flæskesvær med spicy tomat
  7. Rosastegt okse med brændte gulerødder og grillede tomater
  8. Maineret Yakitori spyd med kimchi
  9. Støbt hvid chokolade panna cotta med bær og marengs

Receptionsmenu: 100.- DKK pr kuvert

Flæskesvær med spicy tomat

Kyllingechips med aioli og aske

Maineret Yakitori spyd med kimchi

Sliders med pulled gris og coleslaw

Grillet brød med trøffelskinke, grøn mayo og spæde urter

Brownie med krystalliseret chokolade, bær og karamel

Natmad 60.- vælg mellem:

Pølsebord med hjemmebagt surdejsbrød

Trekantsandwich 3 slags fyld

Tomat Gazpacho med agurk og kold hævet surdejsbrrød

Tortilla med hjemmerøget laks og syltede rødløg

Byg selv sliders med pulled gris og coleslaw

Bryllups menu

– et eksempel til inspiration

 

Forret: Tallerken

Stegt rødtunge på crouton med nye sommerspidskål og bælget ærter vendt i persille og skalotteløg, luftig hollandaise med persillestøv. Hertil vores hjemmebagte surdejsbrød og Ryå smø

 

Hovedret: Tallerken

Amerikansk oksecuvette, selleri pure, brændte løg vendt i trøffelolie, syltede nye squash, pom anna med timian samt rødvinssauce

Tillæg i menuprisen hvis i ønsker oksemørbrad: 30,-kr

Hovedret serveres på fad anden gang

 

Dessert: Buffet

Hvid chokolade panna cotta med bær

Hjemmelavet flødeboller med passion og tørret hindbær

Mørk chokolade brownie med hvid chokoladecreme og karamel.

 

350,-kr

 

Kokke time: 300,-kr i timen

Afhængig af endeligt antal skal vi være 2-3 mand.

Børnemenu: samme menu U/12 år halv pris – U/3 år gratis.

Reception: forskellige trekant sandwich, samt saltede snacks 50,-kr

Natmad: Pølsebord med Italienske og spanske pølser, aioli, pesto, mandler, samt hjemmebagt brød 65,-kr

Bring selv maden til huse

Det er også muligt selv at stå for mad og hvor “kun” øllet kommer fra Nibe Bryghus.  Nibe bryghus råder over et stort veludstyret anretterkøkken, med køle/fryserum, ovne mm.