“Fantastisk sted at holde fest”

Fantastisk sted at holde fest. Lørdag  blev der i den grad holdt fest i anledningen af vores datter og svigersøn Rikke og Anders’ bryllup i Nibe Bryghus’s lokaler. En super oplevelse, rammerne var perfekte lige fra lejligheden receptionen, og festlokaler. Ikke mindst den utrolig smukke udsmykning afstemt med brudebuketten, som var lige i øjet. Heidi og Per I er gode til at aflæse ideer og omsætte dem til virkelighed. Endnu en gang tak for at I var medvirkende til at gøre det til den dejlige dag.

— Helle Fisker Henriksen

“Vi glæder os allerede til næste fest i Nibe Bryghus”

En STOR TAK til alle fra Nibe Bryghus, som i lørdags, den 30. maj, skabte de perfekte rammer for vores store dag, vores bryllup. Vi er meget taknemmelige for den rådgivning og vejledning vi gennem et par møder og samtaler fik, som gjorde, at ALT bare fungerede super godt på selve dagen. -der var styr på tingene fra start til slut.

Under hele planlægningen har personalet udvist stor fleksibilitet og samarbejdsvillighed i forhold til selv de mindste detaljer og ønsker, -stort set alt har kunnet lade sig gøre. 🙂

Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster, som er imponerede over de flotte lokaler og omgivelser. -selv når det regner er udsigten fantastisk. 🙂

Vi glæder os allerede til næste fest i Nibe Bryghus. 🙂

— Gitte Krebs Kristensen

“Super hyggelige lokaler”

Super hyggelige lokaler med den smukkeste udsigt over vandet. <3

— Sinne Lagrolet

“Betjeningen var i top”

Har i dag holdt min 60 års fødselsdag i de flotte lokaler med udsigt over vandet. Trods regn hele dagen var lokalerne hyggelige. Betjeningen var i top, en stor tak skal lyde til personalet.

— Joan Laursen

“Atmosfære og god service”

Flotte lokaler, behagelig atmosfære og med god service.

— Martin Lund Sørensen

“Frihed til at holde en fantastisk bryllupsfest”

Nibe Bryghus tilbyder en formidabel service og frihed til at holde en fantastisk bryllupsfest.  Dertil er omgivelserne ved vandet og atmosfæren inde i selve lokalet enestående smuk og ideel til en dag i kærlighedens navn.Vi nød hvert et sekund af stedet, udsmykningen, de fremragende øl og ikke mindst udsigten ud over Limfjorden. Tusind tak for uforglemmelig og helt igennem eventyrlig dag.

— Mads Bech Winther & Aviaaja Bislev Schultz