Det siger vores kunder om arrangementer og fester på Nibe Bryghus:

Vi har lige holdt konfirmation for vores søn på Nibe bryghus og det har været en SÅ fantastisk dag.
Lige fra vi første gang mødtes med Heidi fra bryghuset, hvor vi blevet hjulpet kærligt og professionelt til at få planlagt den allerbedste dag, – til dagen hvor vi blev mødt at det sødeste personale og de smukkeste pyntede borde og Michell fra mad med mest,som leverede den lækreste mad til festen, og ikke mindste den smukke udsigt til fjorden.
Vi kan på det varmeste anbefale dig at holde din fest her i disse smukke rammer.

Vi holdt bryllup i Krystal salen og havde lejet lejligheden ovenpå. Vi fik en super behandling af Heidi og hendes hjælpere, og alt klappede. Personalet var søde og hjælpsomme og vakse.
Det var en del børn med og de kunne trække sig lidt op i lejligheden og komme tilbage efter en lur det fungerede perfekt.
Salen er dejlig rummelig med mezzaninen ovenpå. Efter maden kom bordene ud og der var god plads til at danse. Øllet var selvfølgelig virkelig godt og vi havde derfor alt for meget rødvin tilbage
og så er der jo bare dejligt med fjorden og udsigten

70 års fødselsdag 4/9 2021.
Vi oplevede en utrolig god service og vejledning fra Heidi og Verner. De var meget lydhøre overfor vores ønsker. Panoramasalen er utrolig flot og opsætningen af indgang og bordpynt var meget indbydende.
Prisen er ikke overraskende, og slutopgørelsen som vi forventede.
Alt i alt en dejlig oplevelse.
Et sted vi gerne vil anbefale til andre.

Vi skulle holde bryllup i juni 2020 i Krystalsalen på Bryghuset, men grundet covid19 restriktionerne aflyste vi brylluppet og udskød det til september 2021. Dette forgik med den største forståelse fra Bryghuset side og helt uden problemer – super service!
Vi havde en fantastik oplevelse og skønneste bryllupsfest. Vi holdet bryllupsfesten med 60 gæster i de smukke lokaler i Krystalsalen og det var de perfekte omgivelse. Solen skinnede og gæsterne benyttede både arealerne ude og inde.
Salen er yders charmerende og smuk og med det høje loft og smukke lysekroner var stemningen sat.
Der var 10 børn med og vi havde lejet en tilhørende lejlighed, hvor vi skulle overnatte. Der er tre “værelser”, hvilket betød, at der var to ekstra familier med børn som overnattede der også, værelserne er selvfølgelig ikke store og vi medbragte selv ekstra madrasser, men det var der overhoved ingen problemer i og det var genialt til børnene. De gik til og fra festen og den mindste blev puttet under middagen og forældrene kunne fortsætte til festen.

Efter middagen holdte vi så den fedeste fest. Der er lavet en scene i den ene ende af salen, hvor bandet vi havde hyret spillede fra og det var mega fedt.
Vi valgte selv at stå for borddækningen, og det foregik i super fint samarbejde med Heidi som har bryggen. Vi har kun oplevet et meget positivt samarbejde.
Fra det øjeblik som vi kom til vi gik i seng, var der bare styr på det hele og både Heidi og de piger som var i køkkenet havde bare styr på det hele og alt kørte som smurt og vi kunne slappe af og nyde vores gæster og fest.

Vi fik selvfølgelig bryggens lækre øl og det smagte himmelsk og vi har efterfølgende fået flere tilkendegivelser fra gæsterne som også roste øllen.

Samlet set kan vi kun give Bryggen, Heidi og pigerne i køkkenet vores allerbedste anbefalinger, det er det smukkeste sted, det er børnevenligt, Heidi er utrolig imødekommende og sød og pigerne i køkkenet var super professionelle.

Vi vil også lige tilføje at flere af vores gæster bookede overnatning på campingpladsen som ligger 1 1/2-2 kilometer væk.

Holdt min 60 års fødselsdag på Nibe bryghus var ikke i tvivl om den skulle holdes der efter første møde med Heidi Fantastisk mad fra mad med mest og god vin og øl flot pyntede borde god betjening og en rigtig god fest med glade mennesker Kan kun anbefale Nibe bryghus

Vi har holdt konfirmation på Nibe Bryghus, og kan kun give vores varmeste anbefalinger. Heidi og teamet i køkkenet, var helt suværene. Heidi havde pyntet nøjagtig, som vi ønskede, og endda toppet op på pynt. Selv udenfor var der hvide duge på. Vi holder helt sikkert den næste fest på Nibe Bryghus

Vi holdte konfirmation i år på bryghuset. Alt spillede fantastisk sammen. Der var en dejlig kommunikation både før under og efter festen. Alle ønsker blev flot imødekommet. Bordpynt i specifikke farver og resten af rammerne for festen var til ug. Vi er helt klar til næste fest på Nibe Bryghus.

Efter veloverstået konfirmation i bryghusets lokaler, ser vi tilbage på en helt igennem gennemført oplevelse.
Heidi som er yderst professionel og vanvittig kreativ/ dygtig til sit arbejde får vores varmeste anbefalinger. Vi havde den bedste dag i de smukkeste omgivelser hvor alt klappede og blev lige som konfirmanden havde ønsket.
Vi glædet os til lillesøsters konfirmation, og har allerede booket lokalet igen.

Har holdt begge vores pigers konfirmation her. Positiv oplevelse lige fra en start, vi fik det som vi gerne vil have det, inden for de rammer som Nibe Bryghus tilbyder. Heidi gjorde meget ud af at pigerne fik det de ønskede i forhold til borddækning og blomster og satte en ære i at gøre konfirmationer lige fine men forskellige så de ikke lignede hinanden.
Vi ser frem til at skulle holde en ny fest på Nibe bryghus på et tidspunkt..