Bryllupsfest

Din fest, med fantastisk udsigt

Forestil dig et romantisk bryllup i smukke og stilfulde omgivelser med det stemningsfyldte havnemiljø på Nibe Havn og med udsigt over Limfjorden. Nibe Bryghus tilbyder en pragtfuld udsigt med Limfjorden og havnen som ramme. Udsigten kan du nyde fra festlokalerne og fra vores terrasser. Bryllupsfoto kan naturligvis tages lige uden for døren, med Limfjorden og lystbådehavnen som smuk ramme.


Nyd den store dag uden stress…
–  med Nibe Bryghus’s bryllupskoncept

Nibe Bryghus’s Bryllupskoncept  indbefatter råd og vejledning i planlægningen af jeres bryllups-arrangement.
I får jeres personlige bryllups-koordinator som sikrer at alle praktiske detaljer er på plads for eksempel med toastmaster, koordinering med køkken og bordopstilling.


Vi glædes over at arrangere livets store fester for vores mange forskellige gæster, men der er noget ganske særligt ved et bryllup. En ganske særlig dag. En ganske særlig stemning. Vi sikrer jer en fantastisk bryllupsfest i lokaler som er reserveret til jeres store dag. Festen holdes ikke sammen med andre, så du er sikret en fest i afslappede rammer.

Sådan kan festen evt. forløbe

  • Start festen med velkomstdrink på terrassen med udsigt over Limfjorden.
  • Nyd en overdådig buffet i  Panorama-Salen & Lounge
  • Lad bryllupsfesten fortsætte med kaffe og bryllupskage
  • Byd op til dans og brudevals på dansegulvet under de flotte lysekroner.

Vores lokaler er eksklusive og holdes efter en høj standard.

Rent praktisk er I velkomne til at medbringe egne drikkevarer som vin, sodavand, cognac, Bailey, danskvand og spiritus.

Vi er her for at hjælpe

I Nibe Brughus’s unikke rammer afvikler vi bryllupsfester og andre fester hver weekend året rundt, og det giver erfaring med at sikre de små detaljer som sikrer den succesfulde og uforglemmelige bryllupsfest for både jer og jeres gæster.Vores serveringspersonale er professionelt, og vi står til jeres rådighed under hele bryllupsfesten. Kort og godt, vi er her for at hjælpe til at gøre jeres dag til en romantisk og uforglemmelig dag.

Romantiske bryllupslokaler – Bestil en rundvisning

Du er velkommen til at få en rundvisning og se lokalerne. Kontakt os for at aftale tid til en rundvisning så du kan opleve lokalerne og finde ud af om stedet er det rette for jer.

Vi glæder os til at skabe de helt perfekte og romantiske rammer til jeres bryllup.