Antoni Aagaard Madsen brygger nu igen øl på Nibe Bryghus hvor han først gang var brygmester fra den spæde start i 2007 til 2012. Nu er han så tilbage efter i en årrække at have været på Thisted Bryghus som Brygmester. Antoni er nu deltids ansat brygmester på Viborg Bryghus, men kan også finde tid til igen at brygge de gode Nibe øl. Antoni glæder sig til tage fat på at brygge og udvikle nye spændende kvalitetsøl for Nibes eget Bryghus på havnen.

Antoni og Martin tilser brygningen

Antoni overtager brygningen efter Martin Engelbrecht Schau fra Holstebro, som har været brygmester på Nibe Bryghus fra 2012, og han er nu i færd med føre Antoni up-to-date med de ølbryg som gennem årene er kommet til.

Martin ønsker at fokusere mere på hans egen firma Malt & Stål, og derfor er det en yderst tilfreds Bryghus-ejer Verner Bonde der har fået Antoni tilbage som brygger på Nibe Bryghus.

“Vi glæder os til at se hvad Antoni får tryllet frem denne gang. De øl han udviklede, da bryggeriet startede er i dag grundstammen i vores sortiment og høster stor ros hos ølentusiaster og andre godtfolk”, lyder det fra Verner Bonde.