Lej fadølsanlæg og få frisk, lokalt brygget fadøl til dit næste event. Perfekt til fester, firmaarrangementer og større events. Book i dag hos Nibe Bryghus.

Når man planlægger en fest eller et større event, er der mange ting at tænke på – maden, musikken, gæstelisten – men hvad med drikkevarerne?

Hvis du virkelig vil sætte prikken over i’et på dit arrangement, bør du overveje at servere frisk fadøl. Det tilføjer en ekstra dimension af hygge og kvalitet, som både privatpersoner og virksomheder sætter pris på. Her hos Nibe Bryghus tilbyder vi udlejning af fadølsanlæg og et bredt udvalg af vores egne lokalt bryggede øl til enhver lejlighed.

Hvorfor vælge fadøl til dit event?

Fadøl er ikke bare en nem løsning, når der skal serveres øl til mange mennesker – det er også en måde at tilbyde noget særligt til dine gæster. Fadøl har en friskhed og kvalitet, som flaskeøl sjældent kan matche, og det giver desuden en hyggelig atmosfære at have et fadølsanlæg stående klar til selvbetjening eller servering.

Her er nogle af grundene til, at fadøl er det perfekte valg til dit næste event:

Friskhed og smag: Fadøl er altid friskere end flaskeøl, hvilket gør en stor forskel for smagen. Det er den ultimative måde at opleve mikrobrygget øl på.

Nem servering: Med et fadølsanlæg kan du hurtigt servere øl til mange mennesker uden at skulle åbne en masse flasker eller dåser.

Skaber hygge: Et fadølsanlæg ved festen giver en unik stemning, hvor gæsterne selv kan tappe deres øl og nyde en snak over et glas af det gode.

Udlejning af Fadølsanlæg – Nemt og Fleksibelt

Hos Nibe Bryghus gør vi det nemt for dig at leje et fadølsanlæg til din fest. Vi tilbyder både 1- og 2-haners anlæg, der er lette at bruge og perfekt til både små og store arrangementer. Når du lejer et anlæg hos os, følger der altid en introduktion med, så du er sikker på, at alt fungerer korrekt.

Vores anlæg er ideelle til:

Private fester: Fødselsdage, bryllupper, jubilæer eller sommerfester.

Firmaarrangementer: Sommerfester, receptioner eller større firmaevents.

Festivaler og byfester: Hvor store mængder øl skal serveres hurtigt og effektivt.

Vælg mellem vores lokalt bryggede øl

Når du lejer et fadølsanlæg fra Nibe Bryghus, får du adgang til vores omfattende udvalg af mikrobrygget øl. Vælg mellem forskellige øltyper, som f.eks. vores populære Nibe Classic, en frisk IPA, eller måske en af vores specielle sæsonøl, der giver dine gæster en unik smagsoplevelse.

Hvordan lejer du et fadølsanlæg?

Det er nemt at komme i gang. Du skal blot kontakte os, og vi hjælper dig med at finde den perfekte løsning til dit arrangement. Vi sørger for, at du får den rette mængde øl og det udstyr, du har brug for – uanset om det er til en lille fest eller et stort event.

Kontakt os i dag

Er du klar til at løfte dit næste arrangement med frisk fadøl fra Nibe Bryghus?

Kontakt os i dag for at høre mere om vores udlejning af fadølsanlæg, og lad os hjælpe dig med at skabe en fest, som dine gæster sent vil glemme.