Der skænkes
img_0407_2.263x263
img_5470.263x263

Ølsmagning

Inviter venner, familie, naboer, medarbejdere eller kolleger på en spændende ølsmagning.

En ølsmagning er et sikkert hit for fx personaleforeningen, sportsklubben eller som familie- eller venneaktivitet.

I smager 5-6 af de sæsonaktuelle øltyper og får information om bl.a. øltyper, historie og anvendelse. I en blanding af fakta og sjove skrøner kommer ølguiden bl.a. ind på råvarernes betydning og selve brygprocessen, og I hører om bryggeriets produkter og historie. Der er naturligvis mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

For yderligere information, kontakt .

Menu
Vi er gerne behjælpelige med at sammensætte menuer, der passer til vores øl.

Konkurrence
Vi hjælper gerne med at finde ud af, hvem i selskabet der ved mest om øl – via en uhøjtidelig tipskupon! Vi giver en lille ølpræmie til vinderen!

Booking
Send en mail til med dine ønsker og kontaktoplysninger, og vi vender tilbage med forslag.

Ekstra øl
Hvis I ønsker at afslutte ølsmagningen med at købe øl med hjem, kan det bl.a. ske i flotte gaveæsker. Nævn jeres ønske ved reservationen.

Referencer

Det var en fremragende aften, ølguiderne kan helt sikkert deres kram. Dejligt perfekt øl, gode historier og god mad. Livet er dejligt. Tak for hjælpen, vi vil meget gerne benytte os af jer igen.

— Christian/Foodcollege, Aalborg

Helt fantastisk arrangement, fantastisk øl:-) hils og sige, de var fantastisk gode til og præsentere øllet, super ølsmagning:-) vi købte også 8 stk. Så nu skal de bare nydes på hjemadressen!

— Thomas/Nibe

Det var en rigtig god aften. Både vi og vores kunder var rigtig godt tilfredse, både med øllet og den måde det blev præsenteret på, så jeg tror ikke det bliver sidste gang vi gør det.

— Jutlander Bank, Støvring