JULEFROKOST PÅ NIBE BRYGHUS!

  • Med lækker Eksklusiv julemenu – med kant.
  • Med Nibe Bryghus Juleøl – Rudolf m.fl.
  • Med fri bar
  • Med Dans og musik til den lyse morgen
Vi åbner dørene fra kl. 18.30
Fredag 19. november
Fredag 26. november
Lørdag 27. november
Fredag 03. december
For såvel små og store firmaer, som for begrænsede selskaber.
Vi udbyder såvel billetter til større grupper med spisning, og til selskaber som springer middagen over og som “kun” kommer for at danse og feste med Venner,  øl, vin og cocktails.

Sådan har vi planlagt din perfekte aften på Nibe Bryghus

( Kan variere afhængig af hvilken pakkeløsning du har valgt )

 

  • 18.30 VelkomstDrink
  • 19.00 Lækker gourmet julefrokost i PanoramaSalen hvor der ikke er sparet på noget!- heller ikke juleudsmykningen;-)
  • 3 timer Fri øl ( 3 slags) , vand og vin ( 4 slags)   fra 18.30 – 21.30 i PanoramaSalen
  • 20.30 er der mulighed for at få gratis rundvisning på bryggeriet, hvor man kan blive klogere på Øllets historie og Nibe Bryghus mange forskellige typer af ølbryg. eller man kan fortsætte julehyggen. VideoDJ spiller julemusikvideoer på storskærm i KrystalSalen.
  • 21.00 Cocktailbar med lækre drinks, Cocktails m.m. åbner i Julepyntet KrystalSal
  • 21.00 Musik med Super Danseband og VideoDiscJockey i KrystalSal med Bryghusets nye lysshow og  5 meter Storskærm, hvor der er tekster på ekstra skærme så alle kan synge med.
  • 22.30 serveres et udvalg af snacks og julegodter
  • 02.00 Dans, musik og udskænkning  slutter.

Vil I sidde sammen?

Ja, selvfølgelig vil i det:-)  Bookes der  flere billetter på samme ordre, sætter vi jer sammen.

Booker I hver for sig, men ønsker at sidde sammen som gruppe så send en mail  til    eller Tlf/SMS til 29909555.

Oplys et af navnene og bookingnummer,  og fortæl hvor mange I ønsker at sidde sammen, så vil vi gøre vort yderste.

Bordplan gælder kun under spisning. Ved Dans og musik  er der fri adgang fort alle  til  bar, cafeborde, sofagrupper og dansegulv.

Booking via EventBrite – Betaling og elektronisk billet.

Nibe Bryghus anvender det udbredte EventBrite –  et brugervenligt Booking og betalingssystem.
Systemer er Internationalt anerkendt og dele af brugerfladen kan være på engelsk. Men bare rolig. Du booker og betaler for en dansk julefrokost på Nibe Bryghus:-)

Hvor stor skal pakken være i år?:

Alle 4 dage har du 3 pakkeløsninger at vælge imellem:

  • 1 9 8 ,–  Dansefest/show med Band og VideoDJ + coktailbar
  • 5 4 8 ,-  Gourmet middag + Dansefest/show med Band og VideoDJ + coktailba
  • 7 9 8 ,-  Gourmet middag + Fri drikkevarer i 3 timer + Dansefest/show med Band og VideoDJ + coktailbar

Alle har mulighed for at deltage i rundvisning på Nibe Bryghus og blive lidt klogere på ølbrygning kl. 20.30, – uanset  valgt pakkeløsning.

Og du kan endda vælge mellem menuer og dansebands!

  • Fredag 19. november:
    Jule Tapas Menu.
    Musik: Willer med Dans
  • Fredag 26. november:
    Jule Buffet Menu.
    Musik/Show: ABBA SHOWTime!
  • Lørdag 27. november:
    Jule TapasMenu.
    Musik/Show: ABBA SHOWTime!
  • Fredag 03. december:
    Jule Gourmet Menu.
    Musik: Signe Olsen Kvartet

Se menuerne nedenfor.

Udover Danseband blænder vi op for VideoDiscjockey på Storskærm….

Betingelser

Adgang til Julefrokost og Fest mod forevisning ved indgangen af modtaget billet enten på Smartphone eller udprintet billet, som du modtager pr. Email.

Nibe Bryghus forbeholder sig ret itl aflyse arrangement ved mindre end 60 solgte billetter pr. arrangement eller grundet skærpede Coronarestriktioner.  I tilfælde af aflysning refunderes  det indbetalte  fratrukket 5% i håndteringsgebyr til Billetstyringsagenten EventBrite. Alternativt vil vi tilbyde at Du/I deltager i en af de øvrige julefrokoster, men ønskes det ikke refunderes jvf. ovenstående.

Alle priser er oplyst inkl. moms.

Book plads til dig, dine venner eller dit firma ved årets julefrokost(er) på Nibe Bryghus.

Du kan booke og betale på 2 måder:

  1. Book Online og Betal med det samme med Kreditkort
    Billetten fremsendes elektronisk og du foreviser din billet på din smartphone eller via udskrift ved ankomst.
  2. Bestill billetter og få tilsendt faktura.
    Nibe Bryghus fremsender herefter faktura-  hvis dit ønske kan imødekommes-  ( Er der plads?) med 3 hverdages betalingsfrist.
    Medbring faktura ved ankomst. Den er din/jeres adgangsbillet.

Bestil Drinkskort

Så løber det ikke løbsk!

Særligt velegnet til Firmaarrangementer og større selskaber.
Indkøb et antal  Cafe, Øl og Barkort  og del dem ud til dine festdeltagere på dagen.

Vores Udsøgte Julefrokost menuer

JULE TAPAS Gourment menu

Serveres:

Fredag 19. november og Lørdag 27.november

Serveret ved på bordet ved gæsternes ankomst:
– Hvide sild – Marinerede spegesild serveret med hjemmelavet karrysalat og hjemmebagt rugbrød lavet på Nibe Bryghus egen Clipper.
– Stegt sild med røget kartoffel, trøffelmayo, syltede rødløg, ristede løg.

Forret – serveret som portioneret buffet:
– Hjemmelavet hønsesalat med friske asparges, markchampignon og baconstøv.
– ”Falsk foire gras” – Hjemmelavet hønselevermousse med portvinssky, serveret med kapers og cornichoner.
– Hjemmelavet riellete af varmrøget laks rørt med cremefraiche 38 og friske urter.
– Serveret med hjemmebagt rugbrød lavet på Clipper fra Nibe Bryghus, smørristede rugbrødstrekanter samt lyst surdejsbrød.

Hovedret – serveret som portioneret buffet:
– Sliders med langtidsstegt nakkefilet af dansk gourmet gris og hjemmelavet rødkål med julekrydring.
– Svinekæber braiseret i Pullert fra Nibe Bryghus, serveret med rodfrugtmos og gremolata.
– Konfiteret and på en bund af belugalinser, granatæble og valnødder.
– Tartar af oksemørbrad, estragonmayo, cournichoner og sprøde chips.
– Langtidsbagte cherry tomater med julekrydderier, burrataost og ristede pinjekerner.
– Sprød vintersalat med spidskål, tranebær, valnødder, appelsinfillet og syltede rødløg – toppet med balsamicoglace.

Dessert – Serveret som portioneret buffet:
– Osteanretning med Unika Gammel Knas og Thise Vesterhavsost. Serveret med crouton af lyst surdejsbrød og sylt af brændte figner og valnødder.
– Traditionel ris á la mande, serveret med italienske Amarena kirsebær
– Juleøllebrød – lavet på Synderjysk rugbrød og Nibe Bryghus Letmatros, appelsinskal, kanel og kardemomme – serveret med flødeskum på Naturmælks dobbeltfløde 48%.

MUSIK 19. nov.: WILLER – med dans + VideoDJ
MUSIK 27. nov.: ABBA ShowTime!- Band + VideoDJ

JULE Buffet menu

Serveres:

Fredag 26. november

Forret buffet

Smørdampet torsk med æg, rejer, krebsehaler og dildmayo samt friske urter

Grov stenovnsbrød med smør

Hovedret buffet

Confiteret andelår med flødebaseret sauce, lavet på fond
Vildmosens kartofler med smør og purløg
Sprængt dansk grisekam med juleglace

Flødekartofler

Grønkålssalat med tranebær og nødder
Broccolisalat med bacon, mormor dressing og knas

Dessert

Risalamande med kirsebærsauce

MUSIK 26. nov.: ABBA ShowTime!- Band + VideoDJ

JULE Gourment menu

Serveres:

Fredag 03. December

Serveret ved på bordet ved gæsternes ankomst:
– Hvide sild – Marinerede spegesild serveret med hjemmelavet karrysalat og hjemmebagt rugbrød lavet på Nibe Bryghus egen Clipper.
– Stegt sild med røget kartoffel, trøffelmayo, syltede rødløg, ristede løg.

Forret – serveret som portioneret buffet:
– Hjemmelavet hønsesalat med friske asparges, markchampignon og baconstøv.
– ”Falsk foire gras” – Hjemmelavet hønselevermousse med portvinssky, serveret med kapers og cornichoner.
– Hjemmelavet riellete af varmrøget laks rørt med cremefraiche 38 og friske urter.
– Serveret med hjemmebagt rugbrød lavet på Clipper fra Nibe Bryghus, smørristede rugbrødstrekanter samt lyst surdejsbrød.

Hovedret – serveret som:
Carvingbuffet:
– Konfiterede andelår.
– Rosastegt entrecote af Dansk Gastrokalv.

Portioneret buffet:
– Sliders med langtidsstegt nakkefilet af dansk gourmet gris og hjemmelavet rødkål med julekrydring.
– Svinekæber braiseret i Pullert fra Nibe Bryghus, serveret med rodfrugtmos og gremolata.

Traditionel buffet:
– Smørristede kartofler med friske urter
– Julesovs – indkogt på både kalve- og hønsefond, Nibe Bryghus Styrbord, masser af urter, masser af smag og godt med fløde.
– Grønkålssalat med æbler, saltmandler og syltede sennepskorn – vendt i en vinaigrette på dijon, honning og dansk koldpresset rapsolie.
– Sprød salat på rød spidskål, appelsiner i filet og valnødder samt balsamicoglace.

Dessert – Serveret som portioneret buffet:
– Osteanretning med Unika Gammel Knas og Thise Vesterhavsost. Serveret med crouton af lyst surdejsbrød og sylt af brændte figner og valnøder.
– Traditionel ris á la mande, serveret med italienske Amarena kirsebær
– Juleøllebrød – lavet på Synderjysk rugbrød og Nibe Bryghus Letmatros, appelsinskal, kanel og kardemomme – serveret med flødeskum på Naturmælks dobbeltfløde 48%.

 

MUSIK 03. dec.: SIGNE OLSEN Kvartet + VideoDJ

JuleMenu 19.nov & 27 nov.

JULE TAPAS Gourment menu

Serveres:

Fredag 19. november og Lørdag 27.november

Serveret ved på bordet ved gæsternes ankomst:
– Hvide sild – Marinerede spegesild serveret med hjemmelavet karrysalat og hjemmebagt rugbrød lavet på Nibe Bryghus egen Clipper.
– Stegt sild med røget kartoffel, trøffelmayo, syltede rødløg, ristede løg.

Forret – serveret som portioneret buffet:
– Hjemmelavet hønsesalat med friske asparges, markchampignon og baconstøv.
– ”Falsk foire gras” – Hjemmelavet hønselevermousse med portvinssky, serveret med kapers og cornichoner.
– Hjemmelavet riellete af varmrøget laks rørt med cremefraiche 38 og friske urter.
– Serveret med hjemmebagt rugbrød lavet på Clipper fra Nibe Bryghus, smørristede rugbrødstrekanter samt lyst surdejsbrød.

Hovedret – serveret som portioneret buffet:
– Sliders med langtidsstegt nakkefilet af dansk gourmet gris og hjemmelavet rødkål med julekrydring.
– Svinekæber braiseret i Pullert fra Nibe Bryghus, serveret med rodfrugtmos og gremolata.
– Konfiteret and på en bund af belugalinser, granatæble og valnødder.
– Tartar af oksemørbrad, estragonmayo, cournichoner og sprøde chips.
– Langtidsbagte cherry tomater med julekrydderier, burrataost og ristede pinjekerner.
– Sprød vintersalat med spidskål, tranebær, valnødder, appelsinfillet og syltede rødløg – toppet med balsamicoglace.

Dessert – Serveret som portioneret buffet:
– Osteanretning med Unika Gammel Knas og Thise Vesterhavsost. Serveret med crouton af lyst surdejsbrød og sylt af brændte figner og valnødder.
– Traditionel ris á la mande, serveret med italienske Amarena kirsebær
– Juleøllebrød – lavet på Synderjysk rugbrød og Nibe Bryghus Letmatros, appelsinskal, kanel og kardemomme – serveret med flødeskum på Naturmælks dobbeltfløde 48%.

MUSIK 19. nov.: WILLER – med dans + VideoDJ
MUSIK 27. nov.: ABBA ShowTime!- Band + VideoDJ

Jule Menu 26. nov.

JULE Buffet menu

Serveres:

Fredag 26. november

Forret buffet

Smørdampet torsk med æg, rejer, krebsehaler og dildmayo samt friske urter

Grov stenovnsbrød med smør

Hovedret buffet

Confiteret andelår med flødebaseret sauce, lavet på fond
Vildmosens kartofler med smør og purløg
Sprængt dansk grisekam med juleglace

Flødekartofler

Grønkålssalat med tranebær og nødder
Broccolisalat med bacon, mormor dressing og knas

Dessert

Risalamande med kirsebærsauce

MUSIK 26. nov.: ABBA ShowTime!- Band + VideoDJ

JuleMenu 3. Dec

JULE Gourment menu

Serveres:

Fredag 03. December

Serveret ved på bordet ved gæsternes ankomst:
– Hvide sild – Marinerede spegesild serveret med hjemmelavet karrysalat og hjemmebagt rugbrød lavet på Nibe Bryghus egen Clipper.
– Stegt sild med røget kartoffel, trøffelmayo, syltede rødløg, ristede løg.

Forret – serveret som portioneret buffet:
– Hjemmelavet hønsesalat med friske asparges, markchampignon og baconstøv.
– ”Falsk foire gras” – Hjemmelavet hønselevermousse med portvinssky, serveret med kapers og cornichoner.
– Hjemmelavet riellete af varmrøget laks rørt med cremefraiche 38 og friske urter.
– Serveret med hjemmebagt rugbrød lavet på Clipper fra Nibe Bryghus, smørristede rugbrødstrekanter samt lyst surdejsbrød.

Hovedret – serveret som:
Carvingbuffet:
– Konfiterede andelår.
– Rosastegt entrecote af Dansk Gastrokalv.

Portioneret buffet:
– Sliders med langtidsstegt nakkefilet af dansk gourmet gris og hjemmelavet rødkål med julekrydring.
– Svinekæber braiseret i Pullert fra Nibe Bryghus, serveret med rodfrugtmos og gremolata.

Traditionel buffet:
– Smørristede kartofler med friske urter
– Julesovs – indkogt på både kalve- og hønsefond, Nibe Bryghus Styrbord, masser af urter, masser af smag og godt med fløde.
– Grønkålssalat med æbler, saltmandler og syltede sennepskorn – vendt i en vinaigrette på dijon, honning og dansk koldpresset rapsolie.
– Sprød salat på rød spidskål, appelsiner i filet og valnødder samt balsamicoglace.

Dessert – Serveret som portioneret buffet:
– Osteanretning med Unika Gammel Knas og Thise Vesterhavsost. Serveret med crouton af lyst surdejsbrød og sylt af brændte figner og valnøder.
– Traditionel ris á la mande, serveret med italienske Amarena kirsebær
– Juleøllebrød – lavet på Synderjysk rugbrød og Nibe Bryghus Letmatros, appelsinskal, kanel og kardemomme – serveret med flødeskum på Naturmælks dobbeltfløde 48%.

 

MUSIK 03. dec.: SIGNE OLSEN Kvartet + VideoDJ